Peugeot Fastpris 1920X800

Serviceerbjudanden

När det är dags att serva bilen så ska du låta Peugeot hjälpa dig. Vi ser till att din bil fortsätter hållas i bästa möjliga skick även framöver. Peugeots specifika servicekoncept är framtagna och anpassade efter åldern på din Peugeot.

Peugeot Originalservice

Har du någon gång tänkt att det måste vara dyrare att serva auktoriserat? Dags att tänka om.

Auktoriserade Peugeotverkstäder är uteslutande det bästa verkstadsvalet när din bil behöver service eller underhåll – både vad gäller pris och kvalitet. Våra duktiga servicetekniker är specialiserade på Peugeot och har tillgång till den senaste tekniken, programvarorna och specialverktygen för att på bästa tänkbara sätt ta hand om just din bil.

Din trygghet är vår prioritet och därför använder vi givetvis enbart Peugeot originalreservdelar för att du ska känna dig trygg och säker på att din bil fungerar optimalt efter verkstadsbesöket. Dessutom kan du lita på att få en korrekt originalstämpel i serviceboken, värdefullt för din bils andrahandsvärde. 

Läs mer och se vad som ingår i Peugeot Originalservice

Service 3+

2.998 kr

När nybilsgarantin på din bil är på väg att ta slut är det lätt att känna oro. Detta vill vi undvika, för din trygghet och komfort är av högsta prioritet för oss. Därför har vi underlättat för dig som lojal Peugeotkund när det är dags för service.

Service 3+ är en tjänst för din bil äldre än tre år som ger originalservice hos auktoriserade Peugeotverkstäder. Med tjänsten ingår 1 års Europatäckande vägassistans från det datum du utför din service. På så vis kan du luta dig tillbaka och känna trygghet när din bil är 3+ år.

Läs mer och se vad som ingår i Service 3+

Service 5+

2.198 kr

Service 5+ är en service för din bil som är 5 år eller äldre. Servicen är anpassad efter bilens ålder och servicebehov. Våra utbildade tekniker kontrollerar och går igenom din Peugeot och vi använder oss alltid av Peugeot originaldelar och du får alltid rätt stämpel i din servicebok. Gör en Service 5+ och underhåll din bil som om den vore ny. Detta ökar bilens andrahandsvärde och förebygger framtida reparationer.

Läs mer och se vad som ingår i Service 5+

Peugeot 10+

1.498 kr

En trogen bil som nått en ålder på 10 år eller äldre förtjänar att bli underhållen och servad precis som om den vore helt ny. Inte bara ökar detta livslängden på din bil, det kan även spara dig pengar genom att det förebygger framtida reparationsbehov. Därför erbjuder vi Peugeot 10+ där våra erfarna tekniker utför den viktiga oljeservicen och gör en grundlig genomgång av viktiga kontrollpunkter. Givetvis kan du lita på att vi enbart använder godkända högkvalitativa oljor och originalreservdelar från Peugeot som är tillverkade och godkända för just din bil.

Med Peugeot 10+ är din bil i trygga händer, våra tekniker är experter på Peugeot och garanterar att utförd service sker enligt tillverkarens föreskrifter. Dessutom till ett förmånligt pris – det ska inte vara dyrare att välja experterna hos din auktoriserade verkstad.

Läs mer och se vad som ingår i Peugeot 10+

*Rekommenderat cirkapris. Lokala avvikelser kan förekomma. Med reservation för framtida prisjusteringar.